Despre noi

 

SC NOVA 2000 CONSTRUCT S.R.L a luat fiinta cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra si va ofera posibilitatea sa beneficiati de servicii complexe si de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta indelungata in domeniul constructiilor civile si industriale.

Incepand cu anul 2000 si pana in prezent societatea noastra a executat o gama larga de lucrari in domeniul constructiilor. Acum, societatea este in masura sa execute  cu precadere lucrari industriale, astfel incat oferta noastra s-a axat spre aceasta sfera a constructiilor:

  • sisteme de inchidere cu panouri termoizolante (sandwich) pentru pereti si acoperis
  • sisteme de inchidere acoperis cu tabla cutata
  • sisteme de inchidere cu panouri antifoc
  • sisteme de termoizolatii si hidroizolatii la acoperis
  • case pe strucura metalica

Obiectivul principal al firmei este acela de a lucra la inalte standarde de calitate pentru a satisface cei mai exigenti beneficiari sau antreprenori, obiectiv sustinut de pregatirea, documentarea si motivarea personalului, management ul competitiv si coerent si atitudinea orientata catre clienti. In acest fel vom conduce la cresterea performantelor, a calitatii serviciilor si a credibilitatii firmei noastre.

Echipa de montaj asigura realizarea investitiilor dumneavoastra fara pierderi de timp si bani, cu rapiditate si profesionalism, supravegheati de ingineri si sefi de echipa cu pregatire temeinica pe santierele noastre. Baza tehnico-materiala a societatii este utilata cu cele mai performante scule si utilaje achizitionate de la marci de prestigiu din domeniu.

Avantajele colaborarii cu noi:
competenta, profesionalism, promptitudine si seriozitate.